at de kunne løpe litt fra seg etter så mange timer. Hun skal imidlertid ha takket nei da han ville komme på besøk. Vinnerpupper: Britiske kvinner mener at Geri Halliwell har verdens peneste pupper. Grunnlegger av nettsiden, Kevin Leu, sier dette om kåringen til. På andreplass følger Jennifer Lopez, etterfulgt av Sara Cox, Liz Hurley, Elle MacPherson, Denise Van Outen, Melinda Messenger, Pamela Anderson, Britney Spears og Madonna. Er du enig i listen? Mens Norge har kapret førsteplassen, er det Litauen som har den ærefulle andreplassen. På nettsiden kan du se og stemme på jenters utseende verden over og få inntrykk av hvordan "virkelige" jenter ser ut i alt fra USA til Pakistan.

: Peneste jenter i verden carolinecf

Kvinnene ble også spurt hvilken BH-størrelse de mente var ideell. Har du allerede en bruker? Dette er den første databaserte oversikten som viser resultatene av en åpen prosess for alle mennesker og deres vurderinger av jenter rundt om i verden. Det var ikke akkurat enkelt å stå opp det innrømmer jeg lett Vi har et lass med jobb som skal gjøres nå, og jeg aner egentlig ikke helt hvor jeg skal starte, men det. 5 timer var vi på Hafjell og stoppet for å strekke på beina for første gang. Foto: (m ellers er det mange som lurer på hvordan India og Irak kunne havne så høyt på listen. I går kjørte vi altså den lange veien hjem fra Ålesund til Sarpsborg, og med oss i bilen hadde vi ikke bare hunder og barn, men også en stykk tante Vivi (tanten til Lars-Kristian og hun går. Facebook-side og mange amerikanere er i harnisk over at USA havnet på en skuffende. Nettsiden, girlsOnAMap har påtatt seg ansvaret med å koke ned myter og overtro til knallharde fakta. Amerikanske m delte blant annet oversikten på sin. Kvinnene mener at sangstjernen Geri Halliwell har de fineste puppene i verden. Alle som bor her i nord og som har vært og reist vet jo at Kalvik snakker sant, til tross for at mange så mange kåringer over årenes løp vil ha det til noe annet. Topp ti listen er som følger: Norge, litauen, polen, sveits, india, sverige, island. En fjerdedel av de misfornøyde ville vurdere plastisk operasjon for å bli mer fornøyd.

: Peneste jenter i verden carolinecf

Irak, ungarn, belgia, listen har blant annet omtalt på mange nettsider de siste dagene, og ikke alle er helt enige i sluttresultatet. Dersom noen spør deg "hvor finner man de mest swingers i norge norsk film sexscener attraktive og heiteste jentene i verden ville du garantert ha en subjektiv mening, siden du og mange andre, ikke har besøkt alle landene i verden, forteller Leu. Det er nemlig ikke lov å stemme på modeller og kjendiser. Rumpa føles flat som en pannekake etter så mange timer i bilen i går, og beina klør etter en løpetur så det blir digg Håper dere har en fin torsdag og at alt er bra med dere! Naia har ikke startet med smokk altså, faktisk så brukte hun aldri det, men hun fant noen av Nelia sine gamle i en nattbordskuff på det rommet vi pleier å sove, så da lekte de baby halve veien hjem haha. Nå har GirlsOnAMap samlet inn data fra over.000 mennesker fra over 90 land som alle har stemt og rangert jenter basert på bilder som er blitt sendt inn til nettsiden. Det er så rart, men for min del så kjennes det ut som en ny uke starter. Dermed blir det ikke noen treningsøkt før i kveld, men fy søren så godt det skal bli! Diskvalifsert: Bjørg Sofie Løvstad trekker ikke opp snittet av norske kvinner i undersøkelsen. Lørdag til i dag har vært et virvar av følelser og samvær med familien min som jeg er så glad i, og hver dag har kjentes litt ut som helg eller bare gått så fort og inneholdt. Han legger til at denne er den første undersøkelsen av denne størrelsen for å finne ut hvor de mest attraktive jentene i verden befinner seg. Jeg er så glad for at vi fikk disse dagene sammen og nå er jeg veldig klar for å vende tilbake til det normale igjen selv om helgen kommer til å være over oss altfor fort. Og på førsteplass finner man. Bilder av kjendiser og modeller er ikke lov, så her er det bare sunne og friske jenter som har deltatt. Har du lest disse? Norsk SKJØnnhet: Bjørg Sofie Løvstad fanget i sin tid oppmerksomheten til prins Albert.

Peneste jenter i verden carolinecf

2 tanker om “Peneste jenter i verden carolinecf

 • 23.12.2018 kl 13:59
  Permalink

  -

  Svar
 • 28.12.2018 kl 05:49
  Permalink

  -

  Svar

Legg igjen et Svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *